Jezik:

Na voljo


LEGLO E
LEGLO E

Na voljo prečudovit temno soboljev samček  Eden of Phenomenon at intermittent lake. Oba starša sta gensko testirana na DM, MDR1 in PRArcd2 in imata narejen DNA profil. Oba starša sta izredno lepa, odlično ocenjena. Oče je naš Madox-Good Luck for Life in Sherborne, sin evropskega prvaka. Mati pa naša Calypso- Calypso Goddess Silence at intermittent lake (2.generacija naše vzreje). Mladiček je 2× cepljen, ima mikročip in potni list,večkrat je razgliščen in že čaka na nove skrbne in ljubeče lastnike.Mladiček je tudi primerno socializiran,neboječ in vajen majhnih otrok.

www.collies-at-intermittent-lake.si
031 400 735

 

temno soboljev samček- NA VOLJO

Sprejemamo rezervacije za 2 prečudovita vrhunska legla iz odličnih kombinacij v vseh treh barvah-soboljeva,tribarvna in blue merle.Na izbiro so samčki in samičke.

                         LEGLO F

 

14.12.2018 nam je naša prelepa punčka Charmin- Dallinaire Mystic Charm podarila vrhunsko leglo dolgodlakih škotskih ovčarjev,kar 9 mladičkov. Imamo trikolor punčko, trikolor fantka, 3 blue merle fantke in kar 4 blue merle samičke. Očka je prelep samec iz Madžarske Jch Celestial Wonder Amor the First Born. Vsi mladički so DM +/- ali +/+, PRArcd2 +/+. Oba starša imata slikane kolke in komolce. Oba starša imata super karakter, mladički bodo vajeni različnih zvokov, majhnih otrok, drugih psov. Trenutno jih navajamo tudi na čistočo. 

Za nekaj mladičkov še sprejemamo rezervacije!

031 400 735

 

                            LEGLO G

 

Sprejemamo rezervacije tudi za mladičke skotene dne, 18.12.2018 v temno soboljevi barvi. Imamo 4 punce in 3 fante. Mamica je naša črna lepotica Richi-Fridens Revolution, očka pa naš zlati fant Phill-Fridens Full of Love. Oba starša sta uvožena iz Rusije in povsem nova kri za Slovenijo. Mladički imajo izjemen rodovnik. Oba starša imata tudi odlične kolke in super karakter. Vsi mladički so DM +/- ali DM +/+, PRArcd2 +/+. Vajeni bodo različnih zvokov, majhnih otrok in drugih psov, primerno socializirani. Trenutno jih navajmo tudi na sobno čistočo.

Za več inf.pokličite na tel 031 400 735